Un desert dulce pentru trupul tau: Impachetari cu ciocolata, in luna iubirii (VIDEO)

drurelaxCauti cadoul perfect pentru persoana iubita de Valentine’s Day? Impachetarile cu ciocolata sunt solutia ideala pentru cei care vor sa daruiasca iubire si relaxare. Cu efecte evidente, dupa doar cateva sedinte de impachetari cu ciocolata, pielea isi recapata finetea, fermitatea si elasticitatea.

Catalina Keresztes, maseur terapeut al complexului de relaxare Aquasport Drurelax, a mentionat faptul ca rezultatele acestor impachetari anticelulitice incep sa se vada chiar dupa prima sedinta.

“La fiecare sedinta  se efectueaza un peeling corporal, dupa care se aplica amestecul de cacao si guarana pe zonele cu probleme, respectiv sub sani, pe talie si desupra genunchilor, uneori chiar pe tot corpul. Peste acest strat se aplica folie si se sta in sauna aproximativ 15 minute”, a aratat Catalina Keresztes.

Energizare, catifelare si hidratare sunt doar cateva dintre efectele impachetarilor cu ciocolata. Pe langa aceste beneficii, datorita masajului care se face in cadrul tratamentului, clientii scapa de stres si de grijile cotidiene.

“Ma simt foarte bine, relaxata, revigorata si proaspata. Le recomand acest tratament tuturor, mai ales in aceasta perioada  cand se apropie Valentine’s Day si Dragobetele. Cred ca  toate doamnele merita rasfatate”, a declarat una dintre clientele complexului acvatic.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de efectele acestui tratament este sa sunati la numarul de telefon 0731005724, unde reprezentantii Aquasport Drurelax va vor oferi mai multe detalii.

ZiarMM

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *