Un ecograf staţionar a fost donat secţiei de Endocrinologie de la Spitalul Județean Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ziua asistentului a venit cu o bucurie pentru cadrele medicale şi pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. C-tin Opriş”: un ecograf staţionar Doppler Color cu sondă liniară şi Modul de Elastografie, necesar secţiei de Endocrinologie.

”Acesta a fost donat de către Asociaţia Prietenii Spitalului „Dr. C-tin Opriş”. Un aport subtanţial pentru achiziţionarea aparatului l-a avut, conform declaraţiilor reprezentanţilor asociaţiei, firma MARAVET SRL, cărora le mulţumim pe această cale.

În această primăvară se împlinesc 10 ani de când asociaţia sprijină instituţia noastră în beneficiul pacienţilor. Anual asociaţia a donat spitalului nostru cel puţin câte un aparat. Acest lucru a fost posibil datorită donaţiilor făcute de către persoanele fizice şi juridice, prin campaniile desfăşurate de către asociaţie.

Ne exprimăm recunostinţa faţă de toţi cei care s-au implicat, intr-un fel sau altul, pentru a oferi cadrelor medicale şi implicit pacienţilor, condiţiile cele mai bune pentru un act medical cât mai performant. Avem convingerea că această colaborare, care durează de 10 ani, dintre Asociaţia Prietenii Spitalului „Dr. C-tin Opriş” şi cea mai mare instituţie de sănătate din judeţ, este şi va rămâne un bun exemplu că suntem o comunitate unită”, precizează reprezentanții unității medicale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2