Un englez si-a scos sotia la vanzare pentru ca il cicalea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sale-vanzareUn barbat din Marea Britanie si-a scos sotia la vanzare pe internet pentru ca il cicalea si nu ii arata compasiune. Simon O’Kane, tatal a doi copii, a publicat un anunt pe eBay, prin care a anuntat ca o vinde pe Leandra, sotia lui, pe care a comparat-o cu o masina la mana a doua. Totul a fost o gluma, insa acesta a constatat cu uimire ca licitatia a ajuns pana la 65.880 de lire in numai doua zile, informeaza Mail Online, transmite AGERPRES.

Barbatul si-a descris sotia ca avand ”un corp decent” si ”abilitati in bucatarie”. De asemenea, acesta a mentionat ca ”nu e noua, a fost folosita, dar mai tine cateva mile”. La puncte slabe, acesta a mentionat ca sotia sa scoate deseori ”zgomote care nu pot fi reduse la tacere decat daca ii comanzi piese noi”.

Pasionatul de masini din Wakefield, Yorkshire, in varsta de 33 de ani, care este inginer in telecomunicatii, a publicat anuntul miercurea trecuta dupa ce sotia sa nu a aratat compasiune cand acesta s-a plans ca se simte rau.

Cand Leandra O’Kane a aflat despre gluma sotului sau si ca este scoasa la vanzare, s-a infuriat la culme. Cosmeticiana in varsta de 27 de ani a declarat: ”Imi venea sa-l omor. Toata lumea de la munca a vazut (anuntul — n.r.) si a ras. Nu numai ca m-a scos la vanzare, dar a folosit si o fotografie groaznica. Mereu se plange ca ii e rau, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness cate trei-patru ore. I-am zis ca daca se poate duce la sala nu merita sa-mi fie mila de el”. ”Daca eBay nu scotea anuntul, cine stie cat as fi valorat?”, a adaugat ea.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2