Un expert brazilian care monitoriza triburile amazoniene a fost ucis de o săgeată, deși era apărat de polițiști

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un expert brazilian în triburile izolate din Amazon a fost ucis de o săgeată în apropierea unei așezări indigene, scrie BBC, citat de Digi24.

Oficialul a încercat să se adăpostească în spatele unei mașini, însă a fost lovit în piept de o săgeată.

Rieli Franciscato, în vârstă de 56 de ani, se afla în regiunea Rondônia din Brazilia, unde monitoriza un trib izolat ca parte a activității sale pentru agenția guvernamentală Funai. În momentul în care s-a apropiat de un grup de indigeni, aceștia au lansat atacul asupra delegației de oficiali.

Însoțit de poliție, Franciscato a încercat să se adăpostească în spatele unei mașini însă a fost lovit de o săgeată în piept. Un ofițet de poliție, martor al incidentului, a declarat că oficialul a reușit să-și scoată singur săgeata, însă nu a supraiețuit.

“A țipat, și-a scos săgeata din piept, a alergat aproximativ 50 de metri apoi s-a prăbușit la pământ, fără viață”, a povestit omul legii.

Un fotojurnalist care a asistat la incident a declarat că tribul este de obicei „un grup pașnic”, dar „de data aceasta, i-au întâmpinat cinci bărbați înarmați – un grup pregătit de război”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1