Un fost student al Universitatii de Nord, noul director de marketing al Dacia si Renault in Romania

Incepand cu data de 1 mai, Daniel Filip va asigura conducerea activitatilor de marketing ale marcilor Dacia si Renault in Romania.

Daniel Filip preia responsabilitatile detinute anterior de Ionut Gheorghe, care va ocupa functia de Director Comercial Dacia in cadrul Directiei de Strategie de Marketing si Vanzari a Groupe Renault de la Paris.

„O parte insemnata a parcursului meu profesional de pana acum s-a derulat in domeniul marketingului. Imi doresc ca in noua mea responsabilitate sa contribui la consolidarea traiectoriei de succes a marcilor Dacia si Renault pe piata din Romania”, a spus Daniel Filip.

Daniel Filip (39 de ani) a absolvit cursurile Universitatii de Nord din Baia Mare. A indeplinit, pe rand, functiile de specialist in vanzari, manager de zona, si brand manager Dacia. In 2014 a fost numit Manager vanzari Retea Dacia iar la inceputul anului 2017 a preluat conducerea Directiei Client din cadrul Renault Commercial Roumanie. De la 1 mai va ocupa functia de Director de Marketing pentru marcile Dacia si Renault in Romania.

Sursa: Forbes.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. abcdef

    Ceva sponsorizare pentru echipele de handbal? Ce frumos ar fi un meci feminin Dacia Baia Mare – Audi Eto Gyor?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1