septembrie 17, 2021

Un german cinstit a predat autoritatilor trei lingouri de aur de 100.000 de dolari gasite intr-un dulap de bucatarie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un german care a gasit trei lingouri de aur intr-un dulap de bucatarie la mana a doua a decis ca integritatea lui este mai importanta decat cei aproape 100.000 de dolari, cat valorau acestea, si le-a predat autoritatilor, relateaza marti DPA, informeaza AGERPRES.

Barbatul a gasit cele trei lingouri, care cantareau in total 2,5 kg si aveau o valoare estimata de 83.500 de euro (97.500 de dolari), intr-un dulap pe bucatarie pe care l-a achizitionat printr-un schimb de mobila, a declarat marti o purtatoare de cuvant a Ministerului de Interne din orasul Bremen, din nordul Germaniei.

Lingourile se aflau intr-un plic si erau ascunse in spatele unui sertar si probabil fusesera acolo de decenii, a mai spus ea.

Purtatoarea de cuvant a mai precizat ca gasitorul, care a facut descoperirea luna trecuta, este eligibil pentru o recompensa de circa 2.500 de euro.

Cu ajutorul politiei, s-a stabilit ca dulapul i-a apartinut original unui batran instarit care a trait intreaga viata in aceeasi casa. El a murit in luna martie, iar locuinta lui a fost ulterior golita de piesele de mobilier.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2