septembrie 17, 2021

Un german si-a gasit in fine masina pe care a uitat unde a parcat-o in urma cu 20 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un german de 76 de ani a sarbatorit cu emotie regasirea autovehiculului sau, la doua decenii dupa ce a uitat unde l-a parcat, iar apoi l-a declarat furat, relateaza cnewsmatin.fr, informeaza AGERPRES.

Masina, al carei furt a fost declarat in 1997, la Frankfurt, a fost gasita saptamana trecuta intr-o veche parcare din oras.

In conditiile in care aceasta era pe punctul de a fi demolata, politia a inceput sa-l caute pe proprietarul masinii izolate, care bloca procedura. Impreuna cu fiica sa, septuagenarul a fost condus de fortele de ordine pana la autovehicul.

Adevarul privind faptele petrecute in urma cu 20 de ani a iesit in curand la iveala, noteaza cnewsmatin.fr. Barbatul a uitat unde si-a parcat masina. Apoi, cand s-a dovedit incapabil sa-si aduca aminte unde o lasase, el a decis sa-si declare masina furata.

Barbatul s-a urcat cu nostalgie la volan, dar masina nu a rezistat probei timpului si a trebuit sa fie trimisa la dezmembrari. Autoritatile nu au precizat daca germanul distrat a platit nota de plata a parcarii pentru aceasta lunga perioada de timp, mai noteaza site-ul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2