Un grup de turiști din Maramureș a lăsat o pagubă consistentă unui hotel de 4 stele din Băile Felix

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

țeapă la baile felix

Patru familii din Maramureș, opt adulți și patru copii, au decis să se distreze la un hotel luxos din Felix săptămâna trecută. Oamenii au lăsat în urma lor un dezastru, iar duminică seara  s-au făcut nevăzuți fugind pe ușa din dos, uitând să achite consumația și cazarea.

„În cursul zilei de sâmbătă au petrecut și au făcut comenzi la restaurant și la bar într-o sumă consistentă. În mod normal, trebuiau să plece duminică la prânz, când au venit la recepție și au cerut prelungirea camerelor până a doua zi, pe motiv că sunt mahmuri și nu pot să plece, ceea ce era adevărat”, a povestit Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier.

Duminică pe la ora 21.45 au plecat pe furiș folosind  uşa de serviciu a hotelului, fără să achite. Paguba înregistrată de hotelier este de 12000 de lei.

„În cursul acestei dimineți, la Poliția stațiunii Băile Felix a fost depusă o plângere penală împotriva a patru familii din jud. Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere și distrugere”, a confirmat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Foto Bihon.ro

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3 Comments

 1. Guard Dogs

  Mda … cand uiti opincile la bariera , este normal sa confunzi Baile Felix cu Baia Comunala … Probabil , doar cand ploua fac baie si de sarbatori dush la lighean … Daca tot este hotel de lux , de ce n-au in meniu si un ,, masaj ,, gratuit pt . clientii coldusi ?!

  Reply
 2. leo

  Fac Maramureșenii de rușine . Au fost 4 familii , deci au fost și 4 femeii care nu au temperat actele de bravură a bărbaților , ci au contribuit și ele din plin .
  Cazați la hotel de 4 stele , consumă de 12 mii lei și . . . fug ?!. Ăști sunt șmecheri proști , ei cred că sun primii din lume care procedează astfel , crezând că nu vor fi prinși și precis râd copios de realizarea lor , fără să realizeze că au fost filmați , ba chiar au dat și datele lor din buletin la recepție . Și ca să facă nemernicia și mai mare , au înfundat piscina cu halate și prosoape , drept urmare proprietarii de la Băile Felix a trebuit să aducă o echipă de instalatori să desfunde canalizarea. Acum de la hotel cu 4 stele vor merge la ,,bulău,, cu 1 stea ?! .

  Reply
 3. anuca

  Ar fi bine daca ati da si numele lor ….sa stim cine ne face judetul ,de rusine,de cine sa ne ferim.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2