Un judecător şi un grefier de la Tribunalul Maramureș au fost confirmați cu coronavirus

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În contextul creşterii în mod continuu a numărului de infectări cu virusul SARS-Cov2 în rândul personalului Tribunalului Maramureş, astăzi fiind confirmaţi pozitiv un judecător şi un grefier din cadrul Secţiei I civile,

”PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL AL COMPARTIMENTELOR ARHIVĂ-REGISTRATURĂ DIN CADRUL AMBELOR SEDII ALE INSTANŢEI SE SUSPENDĂ ÎN CURSUL ZILEI DE MÂINE, 6 NOIEMBRIE 2020, urmând ca situaţia să fie reevaluată ulterior.

De asemenea, este posibil ca în această perioadă procedurile judiciare să fie temporizate, inclusiv prin amânarea cauzelor şi a pronunţărilor.

Menţionăm că în prezent trei judecători şi trei grefieri sunt confirmaţi pozitiv, alte două persoane, un judecător şi un grefier, fiind izolate la domiciliu.

Regretăm disconfortul creat participanţilor la procedurile judiciare şi le recomandăm să comunice înscrisurile prin e-mail/fax, să studieze dosarele online, prin intermediul aplicaţiei Info Dosar a Curţii de Apel Cluj, şi să evite prezenţa fizică în instanţă.

Reiterăm totodată importanţa respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanţare socială, obligativitatea purtării măştii în sediile instanţelor din raza Tribunalului Maramureş şi, în general, importanţa respectării regulilor stabilite de conducerile Tribunalului Maramureş şi Curţii de Apel Cluj pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a activităţii”, precizează reprezentanții Tribunalului Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *