Un manifestant din miscarea “vestelor galbene” si-a pierdut o mana in confruntarile cu fortele de ordine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un manifestant care participa la protestele „vestelor galbene” din Paris si-a pierdut sambata o mana in timpul confruntarilor cu fortele de ordine, cand un grup incerca sa forteze gardul de securitate din fata Adunarii Nationale (parlamentul), informeaza EFE si AFP, titrate de Agerpres.

Potrivit unor surse din politie citate de postul BFMV, barbatul a prins o grenada lacrimogena lansata de fortele de ordine cu intentia de a o arunca in directia agentilor, insa dispozitivul i-a explodat in mana si i-a smuls-o.

AFP relateaza ca victima este „un fotograf al vestelor galbene” care facea fotografii oamenilor care se pregateau sa forteze gardul de metal din fata Adunarii Nationale. Pompierii l-au evacuat pe ranit, care potrivit martorilor nu era imbracat cu o vesta galbena, tinuta cu care se identifica cei care participa la aceasta miscare care se manifesta in Franta impotriva administratiei Emmanuel Macron din noiembrie 2018. Prefectura politiei din Paris a confirmat ca circa 10 persoane au fost retinute pana in jurul orei 13:00 GMT.

Alte proteste ale „vestelor galbene” au loc in aceasta sambata in principalele orase ale tarii, precum Marseille, Nisa, Bordeaux sau Montpellier, unde pana in prezent nu s-au inregistrat incidente.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole