Un maramuresean a ramas fara 20 kg de tutun. Marfa a fost confiscata de politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit, in compartimentul marfa al unui microbuz, ascunse in bagaje, mai multe pungi, ce contineau aproximativ 20 kg tutun pentru fumat, netimbrate sau timbrate necorespunzator.

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera un cetatean roman, in varsta de 22 de ani, din judetul Maramures. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Marea Britanie.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „In cadrul controlului de frontiera, la verificarea compartimentului de marfa al microbuzului, colegii nostri au descoperit, ascunse in bagaje, mai multe pungi din plastic, acoperite cu folie de staniol, care contineau tutun vrac, pentru fumat, pungile nefiind timbrate sau marcate corespunzator.”

In total, pachetele contineau 19,96 kg tutun, in valoare de aproximativ 2.000 de lei, marfa ce a fost ridicata in vederea confiscarii. In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializare a produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita prevazuta de lege.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole