Un maramuresean care s-a accidentat la taiat de lemne a fost dus cu elicopterul la spital (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cursul dupa-amiezii de sambata, 23 noiembrie, un barbat de 33 de ani aflat la taiat de lemne in zona localitatii Stramtura a suferit un accident, informeaza Salvamont Maramures.

La fata locului au ajuns paramedicii de la SMURD care i-au acordat primul ajutor accidentatului. In plus a fost solicitat si un elicopter de la Jibou din cauza durerilor puternice in zona bazinului pe care le acuza accidentatul si totodata a drumului extrem de dificil de parcurs, peste 5 km.

Din cauza curentilor puternici, elicopterul nu a putut ateriza, astfel ca a fost nevoie ca unul din membrii echipajului, Florin Popa (Wireless), sa-l pregateasca pe accidentat in vederea extragerii prin troliere.

Intr-un final, barbatul a fost transportat la unitatea medicala cea mai apropiata.

„Felicitari si multumiri tuturor celor care au colaborat si au asigurat succesul misiunii, colegilor de pe elicopterul 341, comandor Lucian Lupescu, Florin Popa Wireless, Alin Posobescu, Adi David – seful comisiei aero Salvamont Romania, colegilor de la ISU, profesionstilor de la STS Maramures care au asigurat o comunicare excelenta, colegilor de la SMURD.

Multumiri d-lui Secretar de stat, Dr. Raed Arafat pentru intregul sprijin de-a lungul intregii operatiuni, pentru promtitudinea, profesionalismul si rapiditatea cu care s-a executat misiunea. Si nu in ultimul rand felicitari colegilor salvamontisti maramureseni care si-au facut datoria impecabil”, precizeaza reprezentantii Salvamont Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole