Un maramuresean cercetat pentru contrabanda si 8.480 pachete tigari confiscate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat dintr-un autoturism oprit in trafic, dar si la frontiera verde, cantitatea totala de aproximativ 8.500 de pachete cu tigari, in valoare de aproximativ 100.000 lei.

Un maramuresean este cercetat pentru contrabanda, iar un autoturism a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

In data de 3 aprilie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 07.30, a fost oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii Oncesti, judetul Maramures, un autoturism marca Skoda Octavia, condus de catre cetateanul roman, L.N., in varsta de 63 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramures.

“In urma controlului efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit in portbagajul acesteia mai multe colete cu tigari.

Avand in vedere cele constatate, s-a luat masura conducerii soferului impreuna cu autovehiculul cu tigari la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

Astfel, in urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.990 pachete cu tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 35.000 lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii”, a declarat Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autovehiculul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

*Si politistii de frontiera de la Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului au descoperit in apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu tigari care au fost duse la sediul sectorului, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.490 pachete, in valoare de 64.200 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, efectuandu-se totodata verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si tragerea la raspundere a acestora.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2