Un maramuresean disparut de acasa a fost gasit intr-o grota din judetul Alba

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Sectiei 9 Politie Rurala Campeni (judetul Alba) l-au identificat pe un barbat din judetul Maramures, care era dat in urmarire dupa ce, in data de 4 noiembrie 2019, a disparut de la domiciliul sau.

“La data de 21 noiembrie 2019, in jurul orei 20,30, politistii Sectiei 9 Politie Rurala Campeni, in timp ce patrulau pe DN 75, la iesire din comuna Albac spre Scarisoara, au observat, la o distanta de aproximativ 15 metri de DN 75, in scobitura unei stanci, o persoana a carei prezenta in zona nu era justificata.

Barbatul era incoerent in vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare si intr-o stare de sanatate destul de precara. Barbatul a fost condus la spital, iar politistii au demarat activitatile, in vederea identificarii lui.

In urma cercetarilor efectuate s-a reusit stabilirea identitatii acestuia, fiind vorba de un barbat in varsta de 54 de ani, din Targu Lapus, judetul Maramures, care era dat in urmarire, la nivel national, ca urmare a disparitiei sale de la domiciliu, in data de 4 noiembrie 2019”, spun reprezentantii IPJ Alba.

Acesta va fi incredintat familiei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2