Un maramuresean fara permis de conducere a abandonat masina in trafic, cu tot cu tigari

In data de 28 august, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

“In jurul orei 18.30, lucratorii nostri au identificat in trafic, pe DN 18, pe raza localitatii Rona de Sus, jud. Maramures, un autoturism de teren marca Jeep Grand Cherokee, inmatriculat in Anglia.

Avand suspiciuni ca transporta tigari de contrabanda, politistii de frontiera au trecut la urmarirea autoturismului iar dupa aproximativ 2 km, masina de teren a oprit brusc, din ea iesind doi barbati care au incercat sa fuga.

La scurt timp, politistii de frontiera i-au identificat pe cei doi barbati ca fiind cetatenii romani A.H. si V.D., in varsta de 29, respectiv 23 de ani, ambii domiciliati pe raza jud. Maramures.

Totodata, in masina abandonata, politistii de frontiera au identificat doua persoane de sex feminin, I. L. si C. F. , in varsta de 19, respectiv 22 de ani, ambele domiciliate pe raza jud. Maramures”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit sub bancheta din spate si in portbagaj, cantitatea de  1.000 pachete tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 11.700 lei.

“De asemenea, in urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca soferul nu detinea permis de conducere.

In cauza, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, iar autoturismul marca Jeep, in valoare de 9.200 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera pana la finalizarea cercetarilor”, a mai spus Radu Lungu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1