Un maramureșean fără permis de conducere s-a răsturnat cu autoturismul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sâmbătă, 17 octombrie, ora 22.43, poliţiştii din Suciu de Sus au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comuna Băiuț spre vârful Rotunda într-o curbă, se află un autoturism ieșit de pe partea carosabilă, răsturnat în șanț.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoturismul în cauză răsturnat pe partea dreaptă și orientat cu fața spre oraşul Cavnic. În interiorul acestuia, a fost identificat un bărbat de 40 de ani din Băiuț, care nu prezenta urme de leziuni și nici nu era încarcerată.

În urma verificărilor și a investigaților efectuate poliţiştii au constatat faptul că bărbatul a condus autoturismul, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a ieșit de pe partea carosabilă iar în timpul manevrelor de redresare, autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă, conform IPJ.

De asemenea, poliţiştii au mai constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la Spitalul orășenesc Târgu Lăpuș unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *