Un maramuresean a ramas fara autoturism deoarece transporta tigari de contrabanda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In data de 1 martie, in jurul orei 18.00, la nivelul Sectorului P.F. Viseu de Sus s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii, un echipaj mobil al politiei de frontiera a depistat, in trafic, pe raza localitatii Viseu de Jos, jud. Maramures, un autoturism marca Citroen, condus de Alin M., in varsta de 21 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, in doua genti, mai multe pachete cu tigari, pentru care barbatul nu a putut prezenta niciun document de provenienta.

Persoana in cauza, impreuna cu autoturismul a fost condusa la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor descoperite a rezultat cantitatea de 300 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 3.500 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la final urmand a se lua masurile legale ce se impun”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

De asemenea, autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *