Un maramuresean, vicepresedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) are un nou vicepresedinte, in persoana lui Remus Borza, care va fi responsabil pentru Strategii si Dezvoltare Organizationala, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei remis, luni, AGERPRES.

“Prin alaturarea lui Remus Borza, CNMR isi intareste capacitatea de a crea politici publice coerente si bazate pe expertiza in domenii precum energie, economie, fiscalitate, dar si crearea de strategii de dezvoltare institutionala a CNMR. Experienta si expertiza domnului Borza sunt un avantaj in protejarea resurselor naturale ale Romaniei”, a declarat presedintele CNMR, Alexandru Cumpanasu.

Potrivit comunicatului, Borza va aduce ‘un plus in ceea ce priveste Coalitia, prin intarirea structurii administrative si demararea unor initiative cu temei legal in ceea ce priveste apararea intereselor tarii si a poporului roman in fata nedreptatilor’.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. george

    Cumpanasule, experienta si expertiza nu merg alaturate in limba romana. Experienta este o acumulare de informatii sau o experimentare a unui proces (experienta in laboratorul de chimie), iar expertiza este un studiu, o analiza, o evaluare, etc.
    Cum dracu le incurca toti englezistii in ultima vreme?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *