Un medic veterinar din Statele Unite a gasit in corpul unui caine nu mai putin de 21 de suzete

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un medic veterinar din statul american Oklahoma a avut parte de o surpriza de proportii in timpul unei operatii efectuate asupra unui caine care fusese adus la cabinet de stapanii sai pentru ca vomitase o suzeta. El a gasit nu mai putin de 21 de astfel de obiecte in stomacul animalului, relateaza UPI, informeaza AGERPRES.

Potrivit dr. Chris Rispoli de la Gentle Care Animal Hospital din Edmond, un caine din rasa Shar-Pei pe nume Dovey, in varsta de patru ani, care ii este pacient de cand era pui, a fost adus la cabinet, miercuri, de stapanii sai.

Membrii familiei i-au spus lui Rispoli ca au observat recent ca Dovey vomita si slabise, iar patrupedul fusese vazut de bunica nou-nascutului lor ducand in gura o suzeta. Pana la urma, catelusa Dovey a fost adusa la veterinar dupa ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a inceput sa banuiasca motivul disparitiei suzetelor din casa.

Radiografiile initiale indicau prezenta a sapte pana la noua suzete in stomacul cainelui, insa in timpul interventiei chirurgicale Rispoli a indepartat nu mai putin de 21 de astfel de obiecte.

”In 20 de ani (de practica), acesta este cea mai nebuneasca operatie pe care am facut-o”, a declarat Rispoli pentru postul KOKH-TV.

Medicul veterinar a precizat ca spera ca acest caz sa constituie un semnal de alarma pentru proprietarii de caini care trebuie sa tina animalele la distanta de obiecte pe care le-ar putea inghiti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *