Un ministru britanic si-a dat demisia dupa ce a intarziat un minut la serviciu

home camp2
home camp2
home camp2

Pentru orice angajat care a ajuns vreodata tarziu la serviciu, o scuza a reprezentat cea mai buna modalitate de a evita o situatie neplacuta. Totusi, un lord englez, care intarziat cateva minute la serviciu, a considerat ca este prea tarziu sa scape doar cu o manifestare a regretelor.

Miercuri, in mai putin de un minut, ministrul pentru dezvoltare internationala Michael Bates si-a cerut „scuze profunde” pentru foarte scurta sa intarziere, dupa care a demisionat si a parasit Camera Lorzilor.

„Vreau sa ofer cele mai sincere scuze Baronesei Lister, pentru lipsa mea de respect, demonstrata de faptul ca nu am fost la locul meu sa raspuns la intrebarea dumneai, legata de o problema foarte importanta, la inceputul setului de intrebari”, a declarat ministrul, in fata colegilor sai.

„In cei cinci ani in care am avut privilegiul sa raspund intrebarilor dumneavoastra, in numele guvernului, am crezut mereu ca trebuie sa aratam cele mai inalte standarde posibile de respect si curtoazie”, a continuat lordul.

Chiar daca a intarziat doar cateva minute, Bates a mai spus: „Sunt foarte rusinat ca nu am fost la locul meu si ii ofer premierului demisia mea…cu efect imediat”.

„Imi cer scuze”, a mai declarat Bates, pe masura ce si-a adunat lucrurile si a parasit incaperea. O demisie in cateva secunde a reprezentat „prea mult” pentru martorii prezenti. In imaginile inregistrate, alti politicieni striga: „Nu!”, iar unii rad, crezand ca Bates glumeste. Mai mult, cativa incearca sa-l tina de haina, pentru a-l impiedica sa plece.

Mai multe pe gandul.info

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *