Un nou proiect derulat de SC VITAL. Despre ce este vorba

Operatorul Regional de apa si canalizare VITAL S.A. deruleaza proiectul „Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Maramures, in perioada 2014 -2020”, Cod SMIS 2014+ 123224, proiect cofinantat prin Fondul de Coeziune in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, Axa Prioritara 3 – Dezvoltarea infrastructurii de
mediu in conditii de management eficient al resurselor, Prioritate de investitie 3.2 – Cresterea nivelului de colectare si epurare a apelor uzate urbane, precum si a gradului de asigurare a alimentarii cu apa potabila a populatiei.

Proiectul are ca obiectiv elaborarea documentatiei de finantare pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Maramures, in perioada 2014 – 2020”.

A fost elaborat Studiul de Fezabilitate si se lucreaza la elaborarea Aplicatiei de Finantare. Investitiile promovate, rezultate urmare a evaluarii conform criteriilor de finantare, sunt estimate la valoarea de 249.370.000 Euro, si au ca scop imbunatatirea infrastructurii de apa si apa uzata, spre beneficiul mediului si al populatiei, in vederea indeplinirii obligatiilor de conformare a Romaniei in Tratatul de Aderare.

Beneficiarii finali ai investitiilor promovate in cadrul acestui proiect sunt in acest moment 32 de Unitati Administrativ Teritoriale din judetul Maramures.

Proiect cofinantat din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

ZiarMM

PREZENTARE POIM MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Claudiu

    Și ca de obicei, vor majora tariful de 4 lei pe metru cub la 5 sau 6 lei, ca să fie cea mai scumpă apă din România! Să poată merge toți directorii de la Vital în vacanțe Hawai!
    Nici tariful de 4 lei NU se justifică!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1