Un nou record: Peste 3.100 de persoane au vizitat Muzeul de Mineralogie Baia Mare in octombrie

Luna octombrie a adus la Muzeul de Mineralogie un nou record de vizitatori, la finalul lunii inregistrandu-se un numar total de 3.117 vizitatori, se arata intr-o postare pe site-ul institutiei de cultura.

In graficul urmator se pot observa valorile inregistrate in ultimii patru ani din lunile octombrie, sesizandu-se o crestere cu o rata aproape constanta, de peste 300 de vizitatori de la an la an.

“Un aport important in atingerea acestui nou record de vizitatori ai toamnei a fost reprezentat de organizarea la sediul Muzeului a primei editii a Saptamanii geologiei. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 22-28 octombrie si a atras prin diversele activitati propuse un numar mare de persoane interesate – 876.

De asemenea, in aceasta luna mai multe unitati de invatamant din tara au avut programata Saptamana Scoala Altfel, prilej cu care numeroase grupuri de elevi au ales sa viziteze Muzeul de Mineralogie. In total 41 de grupuri au vizitat Muzeul in luna octombrie, dintre care 32 de pe teritoriul Romaniei si 9 din strainatate, din tari precum Ungaria si Israel”, se mai arata in postarea celor de la Muzeul de Mineralogie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1