Un nou sfarsit de saptamana cu incendii in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In weekend, pompierii maramureseni au intervenit la 5 situatii de urgenta.

Vineri, 14 februarie, Punctul de lucru Somcuta Mare a lichidat un incendiu izbucnit intr-un depozit din localitate. Focul a distrus diverse materiale lemnoase si obiecte de mobilier.

Sambata, 15 februarie, la Feresti, o bucatarie de vara si un adapost de animale au fost cuprinse de flacari. Pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea incendiului alaturi de pompierii voluntari din Giulesti. Au ars circa 12 metri patrati de acoperis din lemn, 50 de metri patrati din adapostul de animale si circa 200 kg de fan. La Sighet, pompierii Detasametului Sighetu Marmatiei au lichidat un incendiu de cos de fum. Pagubele au fost minime. A ars doar funinginea din cosul de evacuare a fumului.

Pompierii sigheteni, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit la Budesti, unde podul unei locuinte a fost cuprins de flacari. Au ars circa 30 de metri patrati de acoperis din lemn, 15 metri patrati de pod din lemn si 25 de metri patrati de perete din lemn. De asemenea, s-au degradat, 15 metri patrati de tavan din rigips, tencuiala si 17 metri patrati de parchet si mobilier de bucatarie.

Duminica, 16 februarie, militarii Garzii Farcasa au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 8 metri patrati de acoperis din lemn din jurul unui cos de fum defect.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole