Un nou sfarsit de saptamana cu incendii in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pompieri-incendiu_0Pompierii maramureseni au intervenit in perioada 5-6 septembrie la cinci situatii de urgenta. Sambata, 5 septembrie, un incendiu a izbucnit la tabloul electric al unui restaurant de pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare.

La locul interventiei s-au deplasat pompierii Detasamentului de Pompieri ”Capitan Marchis Adrian” Baia Mare, care au lichidat incendiul in urma caruia au ars mase plastice din tabloul electric si circa 10 metri liniari de cablu electric.

La ora 21.24, tot sambata, pe strada Transilvaniei o ghena de gunoi a luat foc. In urma incendiului, au ars circa 200 de kg de deseuri menajere si ghena din plastic.

Duminica, 6 septembrie, un incendiu a izbucnit in bucataria unui restaurant de tip fast food. La locul interventiei s-au deplasat pompierii baimareni. Din fericire au ars doar mase plastice ale unei fripteuze si reziduri de ulei.

De asemenea, tot in acest weekend, pompierii au intervenit la doua accidente rutiere in localitatile Catalina si Viseu de Sus. In urma accidentelor au rezultat patru victime, care au fost transportate la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Medicii, paramedicii si asistentii S.M.U.R.D. au intervenit la 38 de cazuri medicale, dupa cum urmeaza: S.M.U.R.D. Baia Mare 21 de cazuri, Sighet 6, Farcasa 5, Tirgu Lapus 1, Viseu 1. Borsa 3 si Bogdan Voda 1 caz.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2