UPDATE: Un nou termen: Catalin Chereches, in fata judecatorilor clujeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: In sala a revenit aceeasi judecatoare. Au ramas in pronuntare doua chestiuni: solicitarea lui Catalin Chereches de a fi revocata masura controlului judiciar si a faptului ca nu-si poate exercita functia de primar, precum si solicitarea de recuzare a judecatoarei, pe motivul inregistrarilor.

Chereches a luat cuvantul, afirmand de mai multe ori ca el doreste sa se desfasoare in bune conditii judecata si ca a fost o victima a sistemului judiciar din Romania. S-a aratat suparat ca e acelasi procuror de cinci ani care ii instrumenteaza dosarele.

Chereches a fost ca de obicei nervos, afisand multe zambete doar pentru cei apropiati si cei care scriu corespunzator.

Joi, dupa ora 10.00 a fost programat un nou termen in dosarul Chereches, fiind prezent si martorul denuntator, Cristian Span, in vederea depunerii unei marturii.

La proces s-au prezentat si cativa jurnalisti din Baia Mare, dar si altii care n-au nicio treaba cu jurnalismul. La intrarea in instanta, Catalin Chereches a fost abordat de jurnalisti, dar nu a vrut sa faca nicio declaratie. Acesta s-a aratat destul de ostil cu presa, in afara de cei pe care ii finanteaza nestand de vorba cu nimeni.

In sala a intrat, spre surprinderea prietenilor si cunoscutilor, celebrul infractor Andi de Baia Mare, care a intrat in lumea celebritatilor locale inaintea lui Catalin Chereches dupa ce a furat bani din casa avocatului Octavian Cioltea. Mai mult, Andi s-a pupat cu Cherehes chiar sub nasul magistratilor.

Sedinta a inceput cu o interventie a avocatului lui Chereches, care a solicitat instantei sa o recuze pe judecatoarea din completul de judecata, argumentand faptul ca aceeasi judecatoare a incuviintat cereri ale DNA de inregistrare a convorbirilor celor implicati in dosarul achizitiei trustului Emaramures.

Procurorul DNA care administreaza probaboriul in acest dosar, prezent fiind in sala, s-a opus cererii avocatului lui Catalin Chereches, motivand faptul ca respectivele dosare nu au nicio legatura unul cu celalalt.

Judcatoarea care s-a aflat in in completul de astazi s-a retras, explicand ca un alt complet de judecata este in masura sa judece cererea de probatiune intr-un interval de 24 de ore.

Vom reveni cu detalii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. potcoava

  la groapa de gunoi a istoriei cu acest impostor Catalin Chereches…oare cat il mai tin banii avand in vedere ca are cheltuieli cu nemiluita??? el chiar mai spera sa fie vreodata primarul orasului Baia Mare dupa toate potlogariile pe care le-a facut??? asta pe de o parte… pe de alta parte, ce alternativa avem noi baimarenii pentru alegerea unui nou primar atunci cand va fi momentul?? un primar sincer, drept, corect, care-si tine mainile in buzunarul propriu si care nu atenteaza la bugetul local… un primar cu viziune, care sa stie incotro sa indrepte aceasta barca in deriva numita Baia Mare… ce oferte avem?? NICIUNA!! asta-i marea durere… NICIUNA!! PSD cu Florin Tataru? Catastrofa… PNL cu Mircea Dolha? SI mai mare catastrofa…PMP cu Iustin Talpos? Ar fi ok daca s-ar trezi cu totii, partid si candidat din letargia care I-a cuprins, din somnul cel de moarte…USR? M10? mai exista asa ceva? parca au murit cu totii…

  Reply
 2. dan

  Tupeul moare ultimul (din pacate se potriveste cu speranta). Oare de ce judecatoarea a fost atit de sensibila la argumentele formale ale lui CC? Si nu e firesc ca un procuror care stie dosarul fila cu fila sa duca la capat o investigatie? Smecherul CC crede ca trecind dosarul de la unul la altul, se pierd informatii sau se dilueaza faptele. Eu personal doresc sa iasa din peisajul baimarean in liniste si pace.

  Reply
 3. Zoli

  Dar ce a cautat infractorul ala ”celebru” in sala de judecata?! (Dati si voi o poza sa vedem cine-i maimutoiul ala) A fost chemat cumva de infractorul Kake ca sa intimideze judecatoarea?! Oricum,groasa piele de aligator are pe obraz Kake daca vrea sa-si exercite in continuare functia de primar! Apropo,parca era vorba ca mandatul lui s-a terminat,nu?!

  Reply
 4. Attila

  Auzi, ce nemultumiri are, ca acelasi procuror ii instrumenteaza toate dosarele. Poate are pretentia sa isi aleaga procurorul. Nu vede ca doar FAPTUL CA ARE MAI MULTE DOSARE ii e imputabil doar lui.
  Zice ca vrea ca judecata sa se desfasoare in bune conditii, dar dace tot posibilul sa o ingreuneze (cereri de amanare, recuzari, contestatii).
  De remarcat ca nu seamana cu cel din pozele puse prin tot orasul in campania electorala, e mai gras, mai batran si mai urat (bine, frumos nu a fost niciodata, cu fata lui de sobolan pufos).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole