Un nou termen in procesul lui Catalin Chereches. Ce a decis instanta

Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 12 iulie, la Tribunalul Cluj a avut loc un nou termen in procesul lui Catalin Chereches. A fost audiat inca un martor, Florin Cret, iar la final instanta a decis urmatoarele:

„In baza art.362 al.2 rap. la art.208 C.p.p., mentine masura preventiva a controlului judiciar luata fata de inculpatul C C si respinge implicit cererea de revocare a masurii formulata in cauza. In temeiul art.362 al.2 rap. la art.208/1 C.p.p., respinge cererea inculpatului C C privind modificarea continutului masurii preventive a controlului judiciar in sensul inlaturarii obligatiei impusa in sarcina acestuia, respectiv cea de a nu depasi limita teritoriala a tarii, prev. de art.215 al.2 lit.a C.p.p. In baza art.362 al.2 rap. la art.208/1 C.p.p. corob. cu art.215 al.2 lit.d C.p.p., incuviinteaza ca inculpatul C C sa comunice cu martorii T R C si C F N. Cu drept de contestatie in 48 ore de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din 13.07.2017”.

Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 22 septembrie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. purima

  Aceasta stire ar trebui sa apara si in cotidienele Glasul si Graiul Maramuresului si la televiziunile locale. Asa mi s-ar parea corect.

  In alta ordine de idei, Dl. Crisitan Anghel, fostul primar al Baii Mari, a fost condamnat la vremea respectiva la 2 ani cu executare pentru un prejudiciu de 450.000 euro. Dl. Mazare, fostul primar al Constantei, pentru un prejudiciu de 114 milioane de euro a fost condamnat la 4 ani cu… SUSPENDARE!! Ce parere aveti stimati cetateni despre corectitudinea justitiei din Romania?? Cum credeti ca va actiona Justitia in cazul primarului „ales” Chereches?

  Reply
  1. Attila

   A aparut stirea si pe site-ul cachist, dar acolo se pune accentul doar pe faptul ca inculpatul poate comunica cu martorii. Deci, cum ar veni, inca o victorie juridica. Bine, site-ul de unde au preluat stirea, clujust, duce de mult o campanie pro-cache, in mod cert platita.
   Cat despre verdictul in procesul lui cache, pronosticul meu e minim 4 ani cu detentie.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole