Un numar de 450 de suporteri ai echipelor Steaua si Dinamo au fost condusi la sediile Politiei si Jandarmeriei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Potrivit Agerpres, un numar de 450 de suporteri – 150 ai echipei Dinamo si 300 ai echipei Steaua – au fost condusi la sediul Politiei si al Jandarmeriei dupa incidentele petrecute la meciul de handbal masculin din semifinalele Cupei Romaniei la handbal masculin, desfasurat la Focsani, informeaza un comunicat al Jandarmeriei.

Inainte de inceperea partidei de handbal dintre Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti, pe timpul prezentarii echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice si au fortat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competitiei in interiorul arenei, patrunzand pe suprafata de joc.
Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea intre cele doua galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Partida trebuia sa inceapa la ora 17,30, dar a fost amanata dupa ce fanii celor doua echipe au avut o altercatie pe teren. Meciul dintre echipele Steaua si Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei la handbal masculin, a fost reprogramat la ora 19,00, au decis oficialii Federatiei Romane de Handbal.
Potrivit organizatorilor, in urma incidentelor au fost distruse mai multe scaune din tribunele salii de sport din Focsani, care gazduieste acest meci. Partida s-a jucat fara galeriile celor doua formatii, in sala fiind permis in schimb accesul localnicilor care au achizitionate bilete. Ordinea a fost asigurata de forte ale Inspectoratelor de Jandarmi Vrancea si Bacau, precum si ale Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea si Politiei Locale Focsani, a precizat sursa citata.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole