Un obicei penal: Trei bărbați s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, poliţiştii rutieri au identificat în trafic trei bărbaţi care au condus autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Baia Mare – poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Republicii din municipiu. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 60 de ani din oraş, care în urma testării cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a  alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Şomcuta Mare  –  în timp ce poliţiştii efectuau serviciul de patrulare pe D.N. 1C, între localităţile Şomcuta Mare şi Satulung au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 41 de ani din Baia Mare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

 Sighetu Marmaţiei – poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Avram Iancu din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani din Sighetu Marmaţiei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Informații furnizate de IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2