Un oras din Rusia a scos la concurs un post de ingrijitor de pisici

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Autoritatile din Zelenogradsk, un oras din Rusia, au publicat de curand un anunt mai putin obisnuit, in care se preciza ca a fost scos la concurs un post de ingrijitor de pisici. Castigatorul concursului are misiunea de a se ocupa de cele aproximativ 70 de animale fara stapan care traiesc in aceasta localitate, informeaza Reuters, transmite AGERPRES.

Aproximativ 80 de candidati s-au inscris la concursul organizat de primaria acelui orasel din regiunea Kaliningrad, care a inaugurat si o statuie in forma unei pisici si a adaugat imaginea unei feline pe emblema localitatii. Cu ajutorul acestei strategii de rebranding, Zelenogradsk doreste sa devina cunoscut pe plan international drept cea mai importanta comunitate rusa iubitoare de pisici.

In cele din urma, o localnica, Svetlana Logunova, a fost desemnata ingrijitor al pisicilor din oras. Pentru a fi ajutata in noile ei atributiuni, Svetlana a primit din partea Primariei locale o bicicleta si o uniforma, ce include o jacheta verde, o cravata neagra si o palarie.

Ea are la dispozitie un buget de 5.700 de ruble (85 dolari americani) pe luna, pentru a se asigura ca pisicile din acest oras costier sunt fericite. Astfel, Svetlana le distribuie hrana, le mangaie si le ofera excursii gratuite plimbandu-le in cosul bicicletei sale de serviciu.

“Nu pot sa am grija de una singura de fiecare dintre ele, o mana de ajutor mi-ar prinde foarte bine”, a declarat Svetlana Logunova.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *