Un pacient cu arsuri pe 55% din suprafata corpului, transportat cu un avion militar romanesc la un spital din Italia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un pacient care a suferit arsuri pe 55% din suprafata corpului a fost transferat, luni, cu o aeronava militara romaneasca la un spital din Italia, a anuntat, printr-un comunicat de presa, Ministerul Apararii Nationale, informeaza AGERPRES.

Potrivit sursei citate, ministrul Apararii, Gabriel Les, a aprobat ca o aeronava de tip C-27J Spartan, apartinand Fortelor Aeriene Romane, configurata pentru misiuni de evacuare medicala, sa efectueze, luni, incepand cu ora 6,30, o misiune umanitara de urgenta pe ruta Bucuresti – Timisoara – Rimini (Italia), pentru preluarea si transferul unui pacient care a suferit arsuri pe 55% din suprafata corpului.

Misiunea se efectueaza la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Aeronava este operata de un echipaj format din capitan-comandorul Ovidiu Dragomir, locotenent-comandorul Daniel Motoroiu, maistrul militar Bogdan Zaharia, locotenent-colonelul medic Dragos Tudose si plutonierul asistent Elena Calin, se precizeaza in comunicatul MApN.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2