Un politist din Baia Mare s-a intors in comunism – Ce a facut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un baimarean a postat pe pagina de Facebook Baia Mare – Mass media o intamplare de care a avut parte intr-o dimineata. Acesta a iesit afara pentru a lua o gura de aer, timp in care, un politist care era in zona, l-a luat la rost.

„Am iesit azi dimineata undeva intre 4 jumate si 5 pana afara pentru ca aveam nevoie de o gura de aer fiind alergic si astmatic. Am iesit in fata blocului cu castile pe cap si la o distanta de aproximativ 50 de metri se afla un politist, care ma vede si care a venit direct la mine, desi mai erau cateva persoane care (probabil) mergeau la lucru.

Imi dau jos castile si m-a intrebat daca am un act de identitate la mine. I-am prezentat buletinul, dupa care m-a intrebat ce caut acolo, iar eu i-am raspuns politicos ca am astm si am iesit la o gura de aer. Nu stiu cu ce l-am deranjat ca si-a aruncat tigara si, pe un ton putin mai rastit, m-a intrebat ce obiecte am la mine, iar eu, politicos, i-am aratat telefonul si cheile”, a spus baimareanul Sergiu.

Mai mult, politistul a ajuns sa-l perchezitioneze pe cetateanul „periculos”.

„Dansul a insistat daca nu am obiecte contondente la mine, la care eu am dat din cap ca nu, iar el a insistat din nou si, in plina strada, a inceput sa ma perchezitioneze din cap pana-n picioare ca pe un infractor, dupa care m-a chemat la masina.

Am ramas masca… am mers, dansul si-a notat intr-un caiet ce a constatat, ca nu am nimic la mine, mi-a dat buletinul si mi-a urat o zi buna si a plecat. L-am intrebat si mi-a comunicat ca e o verificare de rutina?”, a incheiat baimareanul.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. profesor

    NU va mirati aces politist si-a facut datoria impusa de infractori ca i-au dat dispozitie sa nu fie pe strada decat infractori iar oameni cinstiti sa fie legitimati si daca este posibil arestati , doar au nevoi acesti politisti de activitate nu sa doarma prin scoli si instituti ascunsi .

    Reply
  2. ioan

    „2. Poliţiştii au dreptul să efectueze controlul corporal asupra următoarelor categorii de persoane:a) cele despre care există indicii temeinice că au comis infracţiuni, că pregătesc săvârşirea unor astfel de fapte sau că ar pregăti posibile acţiuni teroriste;b) care au încălcat dispoziţiile legale, se manifestă agresiv şi urmează să fie conduse la sediul poliţiei;c) care încalcă ordinea publică şi sunt cunoscute cu un comportament violent sau cu antece­dente penale pentru fapte grave;d) care au săvârşit contravenţii, atunci când, potrivit legii, se impune ridicarea bunurilor supuse confiscării;e) care refuză să prezinte pentru control actele de identitate, în vederea identificării lor;f) care sunt suspecte, datorită locului şi timpului depistării, comportamentului ori se află în atenţia poliţiei;g) care se află în stare de inconştienţă şi este necesară identificarea acestora;h) care participă la manifestări publice sau în alte locuri în care este interzis accesul cu arme, produse …”

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2