Un politist maramuresean a obtinut locul I la Festivalul National al Artistilor Amatori din MAI

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Poarta uniforma de politist dar are si alte talente. Agentul de politie Gherman Florin a reprezentat cu succes Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures la cea de-a VIII-a editie a Festivalului National al Artistilor Amatori din MAI, unde a obtinut locul I la sectiunea interpretare muzica populara.

Atunci cand nu poarta uniforma de politist, agentul Florin Gherman imbraca costumul popular.  In perioada 23 – 27 octombrie, politistul a participat la Festivalului National al Artistilor Amatori din MAI, organizat, la Centrul Cultural al comunei Tasca, judetul Neamt. Manifestarea, cu caracter de concurs, a avut scopul de a promova talentul, creatia artistica si aptitudinile interpretative ale personalului MAI, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Si de aceasta data politistul a urcat pe scena increzator, demonstrandu-si talentul in fata mai multor colegi de breasla din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cu care a concurat. A reusit sa convinga juriul si sa obtina locul I la sectiunea interpretare muzica populara.

“Pe langa concurs, a fost un bun prilej de a ma intalni cu colegi din celelalte arme ale Ministerului Afacerilor Interne, din toate zonele tarii, de a petrece alaturi de ie clipe minunate si, dincolo de relatiile de serviciu, de a lega prietenii”, a declarat Florin Gherman.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2