Un porc salbatic a baut 18 beri: Vezi ce a facut animalul turmentat

Reclame home 1
Reclame home 1

Un porc salbatic a dat recent un adevarat spectacol intr-un camping din Australia: animalul dat iama in proviziile excursionstilor, a baut vreo 18 beri, a devenit agresiv si a intrat in conflict cu alt animal. Autoritatile din Australia au avertizat excursionistii sa isi puna in siguranta proviziile de mancare si bautura, pentru a evita incidente de acest fel.

Descris de privitori, spectacolul pare sa fi fost mai curand amuzant: porcul a furat 3 baxuri a cate 6 cutii cu bere si a fost vazut band din acestea; a ravasit apoi pungile cu gunoaie din camping, cautand mancare, dupa care, sub efectul alcoolului, a devenit agitat si a intrat in conflict cu o vaca: unii dintre excursionisti au declarat ca au vazut cum vaca l-a alergat pe porc in jurul unei masini, informeaza The Guardian.

Ulterior, porcul a fost vazut zacand sub un copac, probabil aflandu-se tot sub efectul alcoolului.

Incidentul s-a petrecut in zona de camping DeGrey River, din Australia.

Desi, pentru spectatori, incidentul a fost distractiv si nu s-a intamplat nimic grav, lucrurile ar fi putut lua o intorsatura neplacuta, deoarece, sub influenta alcoolului, animalele pot deveni periculoase si se pot manifesta agresiv fata de oameni. Autoritatile au avertizat excursionistii sa isi depoziteze in siguranta proviziile, pentru a evita ca ele sa fie devastate de animale.

Acesti porci – care provin din porci domestici scapati din captivitate si salbaticiti – sunt considerati, in Australia, animale invazive si daunatoare, pentru ca distrug recoltele, intra in competitie cu speciile native pentru resursele de hrana si sunt purtatori de boli care se pot transmite animalelor domestice.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole