Un proiect al Vital pune in pericol proiectul pe drumul Baia Sprie – Barsana

bani robinetProiectul privind extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare in localitatea Cavnic, implementat de SC Vital, pune in pericol finalizarea drumului Baia Sprie – Barsana.

Astfel, aici nu s-a mai lucrat timp de aproximativ o luna si jumatate la realizarea retelelor de canalizare si alte chestiuni de acest tip, fapt ce intarzie si lucrarile executate de SC Diferit pe drum.

Reprezentantii Consiliului Judetean Maramures sustin, intr-o informare, ca cei de la “SC Vital nu au dat nicio garantie cu privire la finalizarea lucrarii la termen, motivand imposibilitatea relationarii cu executantul lucrarii apa – canal” si ca aceasta situatie “pericliteaza realizarea proiectului Consiliului Judetean care trebuie finalizat pana la data de 31 decembrie 2015, deoarece lucrarile pregatitoare in vederea asternerii straturilor de mixtura bituminoasa sunt blocate datorita stadiului intarziat de executie al lucrarilor de reabilitare a reletelor de apa si canalizare”.

Situatia a fost discutata in sedinta de miercuri, 26 august, a Consiliului Judetean, alesii dandu-si votul pentru continuarea lucrarilor pe Baia Sprie – Barsana, indiferent daca proiectul Vital va fi finalizat sau nu la timp in Cavnic.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    sigur, tampitii au dat acordul si in buna traditie romaneasca dupa ce se asfalteaza vor sparge din nou si iar va fi un dezastru. E solutia Dumuta probabil inghitita de consilierii habarnisti!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1