Un proiect de 3,5 milioane de lei a fost semnat la Dragomiresti, pe PNDL  

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

Un proiect de peste 3,5 milioane a fost semnat, zilele trecute, in comuna Dragomiresti, in cadrul sedintei de Consiliu Local, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Maramures.

Obiectul contractului il constituie alocarea unei finantari din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), in suma totala de 3.547.032,00 lei pentru realizarea obiectivului de investitii ”Suplimentare sursa de alimentara cu apa la sistemul de alimentare cu apa existent, extindere retea de alimentare cu apa in orasul Dragomiresti, judetul Maramures”.

Contractul a fost semnat in baza Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene nr. 3680/2017 privind aprobarea listei obiectivelor de investitii si sumele alocate acestora pentru finantarea Programului national de dezvoltare locala, pentru judetul Maramures, in perioada 2017 – 2020, cu modificarile si completarile ulterioare.

Valoarea totala a investitiei este de 3.742.401,00 lei, iar cheltuielile aferente contributiei de la bugetul de stat sunt cele prevazute in O.U.G. nr. 28/2013, aprobata prin Legea 89/2015 si in Normele Metodologice. Pe langa acest proiect care a fost deja semnat, in Dragomiresti se asteapta semnarea unui noi proiect pentru extindere canalizare, in suma de aproximativ noua milioane de lei, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *