Un proiect din Baia Mare, printre cele mai votate din Transilvania

PNL

Proiectul privind Reabilitarea Pietii Cetatii si a Turnului Stefan Baia Mare a fost printre cele mai votate proiecte in cadrul concursului cel mai Regio proiect”, initiat de Agentia de Dezvoltare Nord-Vest.

Proiectul a primit doua locuri 2 la categoria “Cel mai regio proiect” – finala concursului -, respectiv categoria Turism si un loc 3 la categoria Dezvoltare Urbana.

“Consider ca proiectul de reabilitare a Pietii Cetatii si Turnului Stefan este un proiect extraordinar pentru care a meritat sa fac aceasta actiune de promovare”, a precizat consilierul local Ilie Tudorel.

Fotografia cu care proiectul a obtinut cele trei premii a fost realizata de consilierul local Ilie Tudorel, care continua astfel proiectul sau personal de a promova imaginea municipiului Baia Mare.

Acest proiect va face cunoscute valorile orasului si faptul ca este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania.

Imaginea va fi expusa si in deschiderea expozitiei permanente de la Planetariul Baia Mare cu ocazia evenimentului Noaptea Alba a Muzeelor 2014. Noua expozitie a consilierului local Ilie Tudorel are tema “Simboluri astrale in arhitectura traditionala maramureseana” atat in format clasic, cat si digital.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1