Un pui de urs flămând și subnutrit cere de mâncare într-un punct de frontieră dintre SUA și Canada

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un pui de urs flămând, aflat, cel mai probabil, în căutare de mâncare, a fost pozat în timp ce încearca să treacă granița dintre SUA și Canada, informează digi24.ro.

Puiul rătăcit a fost surprins cățărat pe indicatoarele rutiere, după care s-a apropiat de personalul aflat la fereastra sediului punctului de frontieră Stewart, în încercarea de a traversa frontiera către SUA, luna trecută.

Ursulețul, un grizzly, care a fost botezat „Annie, the Border Cub”, a fost pozat ridicându-se pe picioarele din spate și atingând cu labele fereastra, angajații fiind luați prin surprindere de „pasagerul” neobișnuit. Cel mai probabil, foamea i-a dat curaj și l-a făcut să se apropie atât de mult de oameni.

Personalul de la punctul de frontieră, care a fost închis pentru călătoriile neesențiale în ultimele șapte luni, spune că nu a mai avut până acum un astfel de vizitator.

După ce au văzut imaginile, veterinarii au spus că acest ursuleț nu cântărește mai mult de 10 kilograme, având jumătate din greutatea pe care ar trebui să o aibă pentru a trece cu bine perioada de hibernare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *