Un real pericol: Plin de șoferi beți pe drumurile din Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La data de 9 octombrie, polițiștii din Baia Sprie, Șomcuta Mare și Tăuții Măgherăuș au identificat în trafic conducători auto care au comis infracțiuni la regimul rutier.

Pe strada Gutinului din Baia Sprie și pe strada Someș din Șomcuta Mare polițiștii au identificat la volanul unor autoturisme doi bărbați în vârstă de 39 și 44 din Baia Mare și Baia Sprie. Polițiștii i-au testat pe ambii conducători auto cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 44 de ani rezultând 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celui de al doilea bărbat rezultatul a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 44 de ani nu deține permis de conducere, acesta fiind anulat.

În cauză, polițiștii cu întocmit dosare penale pe numele ambilor bărbați sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, în jurul orei 17.00, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați telefonic despre faptul că un conducător auto, cu privire la care există suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice, a intrat cu mașina într-un șanț și ulterior, și-a continuat deplasarea.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe strada 16, unde au identificat autoturismul în cauză. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat la intersecția străzilor 74 cu 75 din satul Băița, informează IPJ.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la Centrul de Permanență Seini unde i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică seara, ora 20.00, polițiștii din Fărcașa și Ulmeni, în timp ce efectuau controlul si supravegherea traficului rutier pe D.J. 108/A, în localitatea Fărcaşa, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani din Baia Sprie.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Fărcaşa pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice.

Totodată, în noaptea de 10/11 octombrie, în jurul orei 02.00, polițiștii din Vișeu de Sus au oprit pentru control pe D.N. 18, strada 22 Decembrie din oraș un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 32 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2