Un Revelion de neuitat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inainte de toate, acest articol fiind si primul din acest an, as dori sa le urez tuturor, fie cititori sau nu ai ziarului online ZiarMM, un sincer „La Multi Ani! cu multa sanatate, impliniri, bucurii, si tot ceea ce isi doreste fiecare, atat in plan personal cat si profesional!”

Dupa cum bine stim cu totii, pentru majoritatea dintre noi trecerea dintre ani este un eveniment de neuitat.

La ora 12 cu paharele cu sampanie am intampinat anul 2014 cu urari si ganduri de bine, dar si cu speranta, pentru ca  fiecare dintre noi spera ceva mai bun de la anul care vine.

Fiind inceput de an, in fiecare dintre noi se impletesc vise, ganduri, dorinte, teluri, idealuri, date de o anume stare, de o anumita situatie, de un anume context sau simt… Depinde de fiecare dintre noi, ce ne-am propus pentru anul acesta!

Si acum, revenind la dorintele pentru acest an, imi deschid sufletul in fata voastra si va spun, ca si eu am cateva dorinte: in primul rand, imi doresc sa am parte de mai multa sanatate, de noi impliniri, sa gasesc subiecte cat mai interesante, pe care, dezvoltandu-le in scris, sa reusesc sa va starnesc interesul, dar care totodata sa cuprinda realitatea sociala, in care traim, noi cetatenii orasului Baia Mare, si in primul rand voi prezenta aspectele din viata de zi cu zi a persoanelor cu nevoi speciale, care chiar daca sunt „altfel”,  fac parte si ele din societatea noastra. Ei sunt oameni cu dizabilitati, iar problemele lor sunt diferite, de la caz la caz. Aceste probleme pot fi mintale, fizice, de auz, de vedere etc, dar asta nu inseamna ca nu suntem si noi oameni.

Chiar daca sunt cum sunt, aceste persoane trebuie considerate o parte a societatii noastre, si pentru aceasta ar trebui sa li se acorde o mai multa atentie din partea autoritatilor, fiindca si ele trebuie sa aiba un cuvant de spus, mai ales cand se iau anumite hotarari in privinta lor, atat pe plan local, cat si cel national!

„Cu suflet daca vrei, poti si in scaun cu rotile”!!!

Juditha SUMAN

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2