Un roman din trei a facut cel putin o data cumparaturi online

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

online-vanzariUn roman din trei a facut cel putin o data cumparaturi online, efectuand, in medie, 8,2 achizitii in 2015, se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor conferintelor Meet Magento Romania remis, miercuri, AGERPRES.

„Valoarea comertului online in Romania a crescut de la 1,1 miliarde de euro, in 2014, la peste 1,4 miliarde de euro, in 2015. 11 milioane de romani au acces la Internet, iar dintre acestia, 6,7 milioane au achizitionat cel putin odata produse online. Desi majoritatea prefera sa faca shopping online de pe desktop, eCommerce-ul generat de pe mobil a inregistrat o crestere semnificativa in 2015, iar cresterea a continuat si in acest an — peste 50% din traficul inregistrat de cei mai mari comercianti online a fost generat de device-uri mobile. Un roman a facut in medie 8,2 achizitii online in 2015, in crestere fata de anul 2013, cand rata medie era de 7,9 achizitii online”, se arata in document.

Potrivit acestuia, anul trecut, cu ocazia Black Friday, romanii au facut cumparaturi in valoare de 100 de milioane de euro.

In Romania exista, la ora actuala, in jur de 5.000 de comercianti online activi.

Cea de-a treia editie a evenimentului Meet Magento Romania reuneste, in perioada 28 — 29 octombrie, la Cluj Napoca, marii jucatori din IT si comercianti online, intr-o dezbatere care are drept scop cresterea pietei de eCommerce.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole