Un roman din trei planuieste sa-si schimbe furnizorul de energie electrica, in urmatoarele 6 luni

Reclame home 1
Reclame home 1

Mai mult de jumatate dintre romani au in plan sa-si schimbe furnizorul de energie in urmatoarele sase luni, in timp ce doar 25% dintre cei care au contracte de furnizare de energie electrica se considera suficient de bine informati in aceasta privinta, reiese dintr-un studiu de specialitate, publicat luni, informeaza AGERPRES.

Datele unui studiu CAWI realizat recent, citate de Powa, primul marketplace de energie electrica din Romania destinat persoanelor fizice, arata ca un roman din trei este gata sa semneze online contractul pentru schimbarea furnizorului de energie, iar doi din trei se afla in cautarea unor oferte mai bune.

De asemenea, doar 25% dintre romani se considera suficient de bine informati in aceasta privinta, iar 60% dintre ei planuiesc sa-si schimbe furnizorul de energie in urmatoarele sase luni.

Studiul, realizat prin platforma iVox la initiativa Powa, arata si care sunt principalele nemultumiri ale romanilor cand vine vorba despre facturi. Astfel, unul din doi romani acuza facturile prea mari, unul din trei spune ca simte nevoia de a incerca ceva nou, iar unul din cinci romani este nemultumit de serviciile cu clientii.

Conform studiului si a datelor de trafic, cei mai deschisi potentiali clienti sunt persoane casatorite de peste 35 de ani din Transilvania si Muntenia, proprietari ai apartamentelor sau caselor in care locuiesc.

Esantionul studiului este compus din 1.776 de respondenti si reproduce, din punctul de vedere al principalelor caracteristici, structura socio-demografica a populatiei utilizatorilor de Internet din Romania, asa cum decurge din cercetarea Gallup „Piata serviciilor de acces la Internet’, realizata la cererea Autoritatii pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM). Prin urmare, rezultatele acestui sondaj pot fi extrapolate, cu o minima marja de eroare, populatiei utilizatorilor de Internet din Romania, cu varsta peste 18 ani.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole