Un roman, pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca un cetatean cu dubla cetatenie, inclusiv romana, se afla pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina.

“In completarea informarii de presa transmisa in aceasta dimineata cu privire la tragedia aviatica din Ucraina, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca — urmare a verificarilor care continua in vederea stabilirii identitatii tuturor pasagerilor — i-au fost furnizate noi informatii potrivit carora pe lista transmisa pana la acest moment de compania Malaysian Airlines se regaseste un cetatean care detine dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana”, arata MAE intr-un comunicat de presa remis vineri AGERPRES.

MAE arata ca familia pasagerului roman a fost informata de autoritatile din tara de domiciliu, iar autoritatile romane au luat, de asemenea, legatura cu familia.

“Familia victimei a precizat ca nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale”, afirma MAE.

Aeronava Boeing-777, care apartinea companiei “Malaysia Airlines” si efectua cursa Amsterdam — Kuala Lumpur, s-a prabusit joi pe teritoriul Ucrainei, la circa 60 de kilometri de granita de Rusia, informeaza ITAR-TASS si Interfax.

Prabusirea a avut loc nu departe de Donetk, unde au loc ciocniri intre fortele ucrainene si separatisti prorusi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *