Un sindicalist ii cere demisia lui Zamfir Ciceu

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

zamfir-ciceuPresedintele Cartel Alfa Maramures, Florin Hossu, ii sugereaza presedintelui CJ, Zamfir Ciceu, sa-si dea demisia.

Hossu a tinut joi, in fata Palatului Administrativ, o conferinta de presa inedita, purtand o casca de protectie si o vesta dupa ce presedintele Zamfir Ciceu a refuzat sa aprobe o actiune de protest a asistentilor personali si maternali, pe motiv ca in fata Palatului este santier. Initial, comisia din cadrul Primariei Baia Mare care se ocupa cu aprobarea adunarilor publice a fost de acord cu actiunea sindicalistilor.

“Domnul presedintele al Consiliului Judetean, in neactivitatea dansului, pentru ca nu putem spune ca are o activitate, a trimis o adresa catre comisie prin care sesizeaza ca nu se poate aproba o adunare publica de 50 de persoane, deoarece este santier. Este un om fara onoare, singurul lucru pe care l-ar putea face este sa-si dea demisia.

O singura intrebare i-as adresa-o domnului presedinte: daca isi merita salariul incasat din contributia noastra pentru inactivitatea dansului? Desi legea il obliga, domnul presedinte nu a participat decat la o singura sedinta de dialog social”, a spus Florin Hossu.

Cu toate acestea, asistentii personali si cei maternali vor efectua vineri, incepand cu ora 11.00, un mars prin Centrul Vechi, pentru a-si manifesta problemele pe care le au. Daca in cazul asistentilor personali este vorba despre salarii neplatite de trei luni de zile, in cazul celor maternali nemultumirile sunt legate de mai multe hotarari judecatoresti nepuse in aplicare de autoritati.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2