Un sofer care gonea inspre Sarasau a fost oprit cu mare greutate de echipa operativa ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O patrula a politiei de frontiera a observat un autoturism care se deplasa in mare viteza de la frontiera de stat catre localitatea Sarasau. Pentru ca soferul a fost de neoprit, patrula a solicitat echipa operativa.

Frontieristii au trecut, imediat, la oprirea in trafic a autoturismului, facand un baraj pe directia de mers a autoturismului. Dupa ce masina a fost scoasa de pe sosea, oamenii legii au stabilit ca la volan se afla un cetatean ucrainean, pe nume Yurii B., in varsta de 48 ani.

“Din primele verificari, in interiorul autoturismului au fost observate mai multe baxuri cu tigari. Barbatul a fost condus la sediul sectorului Sarasau in vederea continuarii cercetarilor. In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 4.500 pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 40.500 lei”, a declarat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

In continuare se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul marca Citroen Xsara, inmatriculat in Franta, folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2