Un şofer român de TIR a devenit erou în Spania pentru că a salvat de la moarte un alt şofer, pe care l-a scos din maşina luată de ape

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mihai Baciu se afla la volan, în apropiere de Osuna, dar s-a oprit când a observat o maşină luată de ape. Nu a stat pe gânduri şi a acţionat. Potrivit cotidianului spaniol El Pespunte, citat de Adevărul.ro, maşina condusă de Juan Antonio era pe punctul de a intra pe autostradă când a fost surprinsă de forţa unui torent uriaş.

Vehiculul a fost pur şi simplu proiectat peste gardul care separă drumul de serviciu de autostradă, după ce nivelul apei a crescut atât de mult încât şoferul a pierdut complet controlul şi nu mai putea ieşi din maşină. În disperare de cauză, Mihai şi-a abandonat camionul şi a sărit să-l salveze pe şoferul aflat într-o situaţie delciată. „Când m-am apropiat de dubiţă, am observat că şoferul era prea calm şi asta m-a îngrijorat foarte mult. Mă temeam să nu fi făcut infarct”, a povestit românul pentru sursa citată.

Mihai Baciu se afla la volan, în apropiere de Osuna, dar s-a oprit când a observat o maşină luată de ape. Nu a stat pe gânduri şi a acţionat. Potrivit cotidianului spaniol El Pespunte, maşina condusă de Juan Antonio era pe punctul de a intra pe autostradă când a fost surprinsă de forţa unui torent uriaş.

Vehiculul a fost pur şi simplu proiectat peste gardul care separă drumul de serviciu de autostradă, după ce nivelul apei a crescut atât de mult încât şoferul a pierdut complet controlul şi nu mai putea ieşi din maşină. În disperare de cauză, Mihai şi-a abandonat camionul şi a sărit să-l salveze pe şoferul aflat într-o situaţie delicată.

FOTO: El Pespunte

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *