Un sot infidel da in judecata Uber pentru ca a fost prins de sotie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un sot infidel din sud-estul Frantei a dat in judecata compania californiana Uber si a solicitat daune de 45 de milioane de euro invocand faptul ca din cauza unui bug informatic din aplicatia Uber sotia sa si-a dat seama pe unde umbla si ca o inseala si a intentat divort, conform AFP, informeaza AGERPRES.

“Clientul meu este victima unui bug din cadrul unei aplicatii”, conform avocatului nefericitului barbat care a explicat ca el a inchis aplicatia insa aceasta nu s-a deconectat.

Conform publicatiei Le Figaro, barbatul, un om de afaceri, a folosit o singura data telefonul sotiei pentru a verifica ceva in aplicatia Uber si apoi s-a delogat, insa telefonul sotiei a continuat sa primeasca informatii despre locurile de unde barbatul lua masini in regim Uber si destinatiile sale.

Barbatul a solicitat in instanta despagubiri de 45 de milioane de euro pentru ca aplicatia Uber i-a trezit sotiei sale suspiciuni ca ar fi inselata, suspiciuni care au fost confirmate si l-au costat casnicia.

Deocamdata nu este clar ce a provocat aceasta problema in aplicatia Uber, Le Figaro sugerand ca ar putea fi vorba de un bug care mai este intalnit pe telefoane iPhone cu versiuni iOS mai vechi de decembrie 2015.

Un purtator de cuvant al Uber a refuzat sa comenteze aceasta situatie, precizand pentru Le Figaro ca “Uber nu se adreseaza public cu privire la cazuri individuale, mai ales daca este vorba de chestiuni precum procedurile de divort”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1