Un spaniol a castigat marele premiu al Euroloteriei 2014: 137 de milioane de euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Este fara indoiala singurul spaniol care s-a bucurat vineri seara, in pofida infrangerii dureroase pe care echipa nationala a Spaniei a suferit-o la Campionatul Mondial de Fotbal in fata Olandei (1-5): el a castigat marele premiul al Euroloteriei de anul acesta in valoare de 137.313.501 de euro, informeaza sambata AFP citata de Agerpres.

Acest spaniol a fost singurul care a nimerit combinatia de 7 numere norocoase pentru a castiga aceasta suma fabuloasa. Este cel mai mare castig obtinut vreodata de Spania la loteria europeana. Recordul la Euroloterie (Euro Lottery) dateaza din 10 august 2012 si este detinut de un cuplu britanic care a castigat 190 de milioane de euro.

Noua tari participa la Euro Lottery (Franta, Marea Britanie, Spania, Luxemburg, Belgia, Elvetia, Portugalia, Irlanda, Austria), ceea ce inseamna in total zece loterii, avand in vedere ca Elvetia participa cu doua loterii regionale.

Franta detine cel mai mare numar de castigatori ai marelui pot (84), urmata de Spania (73) si de Marea Britanie (68). Fiecare jucator beneficiaza de o sansa din 116.531.800 pentru a nimeri toate cele sapte numere din primul rand.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2