Un stat eșuat: Ciorile fac ”legea” la intrare în Baia Mare. Apel disperat al primarului din Recea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ciorile din zona Clubului Văcarilor, la intrare în municipiul Baia Mare, sunt tot mai multe, transformând zona într-un peisaj dezolant. Iar asta pentru că ”legea” le permite, fiind ocrotite, astfel că nimeni nu a pus până acum piciorul în prag, preferând să lase fără nicio rezolvare această situație deplorabilă.

Primarul comunei Recea, Octavian Pavel, a făcut joi un live video chiar de la fața locului, trăgând un nou semnal de alarmă pe această problemă.

El spune că animalele nu au nicio vină, dar că locul lor nu este în această zonă.

”Am venit pentru a trage un nou semnal de alarmă la autoritățile centrale, la cele județene și la cei care ne pot ajuta, referitor la colonia de păsări, respectiv de ciori, care s-a așezat la intrarea în localitatea Recea. Ne este groază de ceea ce se întâmplă.

Deci apel disperat către toți care pot să ne ajute și se pot implica să rezolvăm această problemă. Este un peisaj dezolant la intrarea în municipiul Baia Mare. Sunt mii de păsări, care n-au nicio vină, dar nu este locul lor aici. Sperăm să fim ajutați și să rezolvăm această problemă”, a spus Octavian Pavel.

Edilul a amintit și de faptul că în curând vor începe însămânțările de primăvară, iar ciorile vor face prăpăd în culturile oamenilor.

Din păcate, încă o dată statul român se dovedește a fi incapabil de a rezolva o situație în care există soluții.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole