Un suporter al echipei Arsenal i-a cerut reginei sa-i faca rost de bilete la finala Cupei Angliei

Reclame home 1
Reclame home 1

regina-elisabetaPe principiul „o situatie disperata impune masuri exceptionale”, un suporter inrait al echipei Arsenal care isi dorea doua bilete la finala Cupei Angliei i-a scris reginei Elisabeta a II-a, rugand-o sa-i faca rost de pretioasele bilete, transmite sambata The Independent citat de Agerpres.

Charlie Pearce voia sa mearga cu un prieten, Leo, pentru a-si vedea jucand echipa favorita in meciul de pe Wembley, pe care „tunarii” il vor disputa cu Aston Villa, la 30 mai.

Nu mica i-a fost surpriza cand a primit un raspuns de la Buckingham Palace. „Draga Charlie, regina m-a rugat sa-ti multumesc pentru scrisoare”, incepe promitator raspunsul trimis de ofiterul insarcinat cu corespondenta Majestatii Sale. Din pacate pentru Charlie, oficialul reginei il informa ca suverana nu putea sa-i ofere mult-doritele bilete. „Ma tem ca acesta nu este un aspect in care Majestatea Sa sa poata sa-ti ofere ajutorul. Imi pare rau ca trebuie sa-ti trimit un raspuns dezamagitor”, se mai spune in scrisoarea trimisa de la Buckingham Palace.

Desi Charlie si prietenul sau Leo nu se vor afla pe Wembley in seara finalei, nepotul reginei va fi acolo. Printul William, care este suporter al echipei Aston Villa, va inmana trofeul echipei castigatoare.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2