Un tanar de 17 ani din Maramures s-a urcat la volan fara permis si a intrat in peretele unui magazin

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Daca sunteti soferi, conduceti cu viteza adaptata si amintiti-va ca respectarea regulilor de circulatie va poate feri de neplaceri! Daca nu ati obtinut inca permisul de conducere, nu urcati la volanul autoturismelor! Nu puneti nici viata dumneavoastra nici pe a altor participanti la trafic in pericol, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

Miercuri, la ora 10.10, politistii din Borsa, aflati in trafic pentru prevenirea accidentelor de circulatie, au oprit pentru verificari un autoturism condus pe strada Libertatii din oras. La volan a fost identificat un barbat din oras, iar in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Tot ieri, la ora 14:00, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au fost sesizati prin SNUAU112 ca a avut loc un accident de circulatie cu pagube materiale in Poienile de sub Munte, iar persoana care conducea autoturismul implicat in accident a plecat de la locul faptei.

La scurt timp, verificarile politistilor au dus la identificarea unui tanar de 17 ani, din Poienile de sub Munte, care a recunoscut ca in timp ce conducea autoturismul a pierdut controlul volanului si s-a oprit in peretele unui magazin. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere. A fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducere fara permis.

Aseara, la ora 23.20, politistii din Viseu de Sus, care desfasurau activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe raza localitatii Poienile de Sub Munte impreuna cu politistii din localitate, au efectuat semnalele regulamentare de oprire, a unui autoturism.

Persoana de la volan si-a continuat deplasarea, cu viteza marita, a oprit apoi pe partea carosabila, iar trei persoane au abandonat autoturismul si au fugit in diferite directii.

La scurt timp politistii au identificat o pasagera de 14 ani, un pasager de 15 ani, si au stabilit ca autoturismul a fost condus de un tanar de 16 ani, din Poienile de sub Munte, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Si in acest caz a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale, mai precizeaza cei de la IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2